Diverse foto's uit 2012

Nieuws uit Peru

Januari 2024

We hebben een rapport ontvangen van Karina over de Ccochamocco school en het project om daar een permanente tuinkas te bouwen. U kunt het hier lezen. Karina komt uit de Q’Eros-gemeenschap en wordt door Willka T’Ika ingehuurd als intermediair, adviseur en tolk. Zij is ook vertrouwenspersoon voor de jeugd van de Q’Eros-gemeenschappen.

November 2023

In oktober ontvingen we het verslag van Terry Cumes naar de Q’Eros-gemeenschappen Cocchamocco en Munay T’ika. De vertaling is inmiddels klaar, en u kunt het verslag hier lezen.

Verder zijn de jaarverslagen over 2022 gereed. U kunt ze inzien op de pagina Jaarverslagen

September 2022

Op de Instagram pagina van Willka T’ika staat een filmpje van het bezoek van Terry aan Don Benito en de Q’Eros gemeenschap:

Instagram will load in the frontend.


Augustus 2022

We hebben onlangs weer een verslag ontvangen van Terry Cumes, met daarin de laatste stand van zaken. U kunt het hier lezen.

December 2021

We hebben een uitgebreid verslag ontvangen van onze coordinator in Peru, Terry Cumes. U kunt het hier lezen. Hij heeft ook een filmpje gemaakt, dat op het Youtubekanaal van Willka T’Ika staat: U kunt het hier onder bekijken of door op deze link te klikken.

Augustus 2021
Vorige maand ontvingen we een bericht uit Peru over het bezoek van Carol aan Don Benito in Q’eros. De Nederlandse vertaling kunt u hier lezen.

Nieuws van het bestuur

Juni 2021
De verslagen over 2020 zijn beschikbaar. U vindt ze onder het kopje Jaarverslag in het hoofdmenu van de website

December 2020
Tot onze spijt is de nieuwsbrief van december 2020 niet zo netjes afgedrukt als u van ons gewend bent. Excuses daarvoor. 

Mei 2019
Basisschool de Bijenkorf uit Gouda organiseerde een schoolproject over Peru, waarbij onze stichting de geldopbrengst kreeg die de leerlingen, leerkrachten en ouders hadden ingezameld. In de nieuwsbrief die in juli verschijnt leest u hierover meer, en foto’s volgen spoedig.

Bestuurswijziging
Met ingang van 1 januari 2015 is Rob Smith, die vanaf de oprichting van de stichting voorzitter is geweest, opgevolgd door Nico Mouthaan.

Vrijwilligers
Wat is het toch fijn dat we ons gesteund weten door een aantal mensen dat met ons meedenkt en voor ons klaar staat om vrijwillig hun diensten aan te bieden.

Huamaschool 2009

Nieuws uit vorige jaren

Het nieuws uit vorige jaren staat op een aparte pagina. Klik hier om deze te bekijken.