Laatste nieuws uit Peru

Oktober 2018
Annet ten Hoopen is (op eigen kosten) naar Peru gereisd en heeft de door Stichting Urubamba gesponsorde scholen bezocht. Haar verslag kunt u hier in pdf formaat en hier in word-formaat lezen. De foto's van haar bezoek vindt u op de foto-pagina.

December 2017
Op de foto-pagina zijn drie nieuwe fotoseries toegevoegd, waaronder een hele mooie van de Pachamama ceremonie in Huancalle. Bij deze fotoserie staat ook een uitgebreide uitleg, vertaald uit een e-mail van Carol Cumes.
Augustus 2017
We hebben van Carol een uitgebreid fotoverslag ontvangen van de bestedingen op de scholen in Huancalle en Paru Paru. Klik hier om het pdf-bestand te openen.
December 2016
We hebben een uitgebreid verslag met foto's ontvangen van Jessica. U kunt hier de originele Spaanse versie lezen en hier de vertaalde versie. Daarnaast hebben we een verantwoording ontvangen van de besteding van de donaties, dat vindt u hier.

Daarnaast ontvingen we bij dit verslag nog een aantal foto's en een kerstwens:

Augustus 2016
We hebben van Carol foto's informatie en foto's ontvangen, waaronder een brief van schoolhoofd Dionicio van de Paru Paru school. De Nederlandse vertaling van deze brief vindt u hier in pdf formaat en hier in Word-formaat