De Stichting Urubamba, genoemd naar de rivier die door de heilige
vallei van de Incakoningen stroomt, zamelt gelden in voor leefgemeenschappen die onder minimale omstandigheden, verspreid en
moeilijk bereikbaar, leven in het Andesgebergte.

Laatste nieuws uit PeruOktober 2018
Annet ten Hoopen is (op eigen kosten) naar Peru gereisd en heeft de door Stichting Urubamba gesponsorde scholen bezocht. Haar verslag kunt u hier in pdf formaat en hier in word-formaat lezen. De foto's van haar bezoek vindt u op de foto-pagina.

December 2017
Op de foto-pagina zijn drie nieuwe fotoseries toegevoegd, waaronder een hele mooie van de Pachamama ceremonie in Huancalle. Bij deze fotoserie staat ook een uitgebreide uitleg, vertaald uit een e-mail van Carol Cumes.
Augustus 2017
We hebben van Carol een uitgebreid fotoverslag ontvangen van de bestedingen op de scholen in Huancalle en Paru Paru. Klik hier om het pdf-bestand te openen.
December 2016
We hebben een uitgebreid verslag met foto's ontvangen van Jessica. U kunt hier de originele Spaanse versie lezen en hier de vertaalde versie. Daarnaast hebben we een verantwoording ontvangen van de besteding van de donaties, dat vindt u hier.

Daarnaast ontvingen we bij dit verslag nog een aantal foto's en een kerstwens:

Augustus 2016
We hebben van Carol foto's informatie en foto's ontvangen, waaronder een brief van schoolhoofd Dionicio van de Paru Paru school. De Nederlandse vertaling van deze brief vindt u hier in pdf formaat en hier in Word-formaat