Nieuws van het bestuur

Donatieoverzicht december 2018
Het bijgewerkte donatieoverzicht van alle donaties die tot eind 2018 gedaan zijn kunt u bekijken door hier te klikken

Verslagen 2017
De verslagen over 2017 zijn gereed. Klik hier voor het financieel verslag over 2017 en hier voor het jaarverslag van de secretaris.

Nieuwsbrief december 2017
De nieuwsbrief van december is uit. Hij is te vinden op de nieuwsbrief-pagina. Ook deze decembermaand hebben we weer op de kerstmarkt in Hoogland gestaan.

Donatieoverzicht december 2016
Het bijgewerkte donatieoverzicht van alle donaties die tot eind 2016 gedaan zijn kunt u bekijken door hier te klikken

Kerstmarkt Hoogland, december 2016
Op de avondkerstmarkt in Hoogland hebben vrijwilligster Anni Balk en haar dochter Mischa met de Urubambakraam Peruaanse artikelen verkocht. Het leverde een prachtige som van 600 Euro op. Hartelijk dank dames!

Er is een aantal foto's gemaakt, deze kunt u bekijken door hier te klikken

Bestuurswijziging
Met ingang van 1 januari 2015 is Rob Smith, die vanaf de oprichting van de stichting voorzitter is geweest, opgevolgd door Nico Mouthaan.

Vrijwilligers
Wat is het toch fijn dat we ons gesteund weten door een aantal mensen dat met ons meedenkt en voor ons klaar staat om vrijwillig hun diensten aan te bieden.